Soulbound

Animal-Love-Picture-Lion-Couple-Cuddling-Sleep-HD-Wallpaper

M-am apucat sa citesc Cervantes, si am dat peste un pasaj interesant, pe care doresc sa vi-l impartasesc:

„Cand cineva doreste sa inceapa o lunga calatorie, si este prudent inainte de a se pune la drum, atunci cauta o companie sigura si placuta, cu care sa imparta acea experienta; atunci de ce nu ar trebui sa faca acelasi lucru si cei care vor sa inceapa calatoria ce dureaza toata viata, pana la oprirea mortii, avand in vedere ca acea companie ii va fi aproape in pat, la masa si in oricare alt loc, la fel ca si o sotie cu propriul barbat? Sotia nu este o marfa care, odata cumparata, poate fi restituita, negociata sau schimbata, deoarece reprezinta o legatura inseparabila, care dureaza toata viata; este un lat care, odata pus la gat, devine un nod  indestructibil, si daca nu va fi taiat de coasa mortii, atunci va fi imposibil de dizolvat.”

Barbatul si femeia trebuie sa-si dea silinta in mod egal, pentru a mentine si a dezvolta o frumoasa relatie. Inteleg faptul ca pot exista si neintelegeri sau probleme de compatibilitate, si chiar din acest motiv, ambii trebuie sa fie foarte siguri de ceea ce vor, inainte de a porni impreuna pe drumul vietii. Maturizarea completa se realizeaza doar daca suntem capabili de a iubi cu adevarat persoana de langa noi, si de a accepta-o asa cum este.

Reclame

4 gânduri despre “Soulbound

  1. Hello. Ma bucur ca te-ai intors pe aici.
   Important este sa pastrezi un astfel de ideal, iar pana la urma sigur gasesti o persoana potrivita, cu care sa-l si imparti.
   Majoritatea oamenilor din ziua de astazi renunta prea usor, ajungand dupa aceea sa se planga de faptul ca nu mai exista dragoste adevarata. Aiurea…

 1. foarte frumos spus, viata e o experienta, o calatorie lunga plina de intamplari frumoase sau mai putin frumoase. eu asa o vad. este singurul mod pentu a lua maximul din ea.Daca aspiram sa facem totul pentru ca trebuie( cariera, studii, relatii) nu ramanem cu nimic.

  imi place f mult blogul tau, thumbs up!!

Add your Vibe

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s