MAN(ly) Scent

mens-cologneCand ma gandesc la parfumurile barbatesti, imi vine intotdeauna in minte un miros specific. Parca il simt si acum…acea putoare ordinara, pe langa care o mlastina ar parea un camp frumos de flori…hmmmm…minunat….

Vorbesc despre acel „miros standard”, de mascul vanjos (sau cel putin asta incearca sa sugereze), pe care il intalnim foarte des la produsele de igiena personala pentru barbati. Nu stiu cine l-a inventat, si nu stiu daca persoana respectiva avea probleme serioase  de sinuzita….in orice caz a reusit sa creeze ceva „memorabil”. Fiecare din acele produse detine un rol specific, asadar consider ca este inutil sa mai contina si o doza sanatoasa de miros…oricare ar fi acela.

Aici intervine parfumul, care are scopul de a oferi o „aroma speciala”…una care se potriveste cu stilul personal, care se imbina perfect cu chimia pielii, si care accentueaza stilul unic al fiecarui barbat.

Multi dintre noi nu sunt in stare sa-si aleaga ceva corespunzator, si cheltuie o groaza de bani pe parfumuri, care nu li se potrivesc deloc. „Este nou pe piata. Trebuie sa fie bun.” sau „Am auzit ca mor femeile dupa el. Trebuie neaparat sa-l iau si eu” Serios? Acestea sunt motivele? Well, then take your head out of your ass, and listen to this:

Parfumul se alege in baza gusturilor personale. Din acest motiv, trebuie sa fie unul care creeaza o stare speciala pentru utilizator. Exista multe variante disponibile, insa doar cateva reusesc sa starneasca sentimentul adevarat de „imi place cum miroase”. In cazul in care nu sunteti foarte priceputi la astfel de decizii, atunci va sugerez sa cereti parerea unei femei. Ea detine un simt mai dezvoltat pentru astfel de alegeri, prin urmare va fi capabila sa-si dea seama ce parfum se potriveste stilului vostru. Daca aveti norocul sa gasiti o vanzatoare amabila, intr-un magazin de specialitate, atunci sigur va fi mai usor. Multe din ele sunt „prea ocupate”, destul de iritate, sau cu hormonii agitati…deci va trebui sa insistati putin. In caz contrar, puteti apela la o prietena, iubita, nevasta…care sunt sigur ca va va ajuta cu cea mai mare placere. Odata ce ati descoperit mirosul preferat, va fi nevoie sa-l utilizati cu grija, si in doze decente. Punctez intotdeauna acest detaliu, deoarece multi au tendinta sa toarne pe ei jumate de sticla….si tot considera ca nu a fost destul. Hold your horses! Doua aplicari pe gat, si una pe incheietura. Remember that!

In concluzie: chiar si noi barbatii, avem nevoie de putina rabdare, pentru a ne alege parfumul potrivit. Nu este un lucru greu de invatat, iar cand ne dam seama cum functioneaza, atunci vom sti cum sa procedam de fiecare data. Un parfum corespunzator ofera intotdeauna o „aroma interesanta”, construieste un sentiment de placere, si ofera o senzatie de incredere in sine. Use it wisely!

And one more thing: always make sure that she will remember your perfume…

Anunțuri

18 gânduri despre “MAN(ly) Scent

  1. Corect spus – un parfum se alege pe baza preferinței personale pentru o aromă anume și ținînd cont de faptul că ceea ce se percepe diferă de la o persoană la alta, în funcție de PH-ul și chimia fiecăruia.
    Unele din preferatele mele: Fahrenheit și Homme by Dior, L’Homme by Yves Saint Laurent și PI by Givenchy. În general, am nas bun 🙂

  2. Azzaro şi Paco Rabanne XS; alegerea mea pentru cei din stirpea lui Adam.
    Altfel, pentru voi, bărbaţii, parfumul preferat este cel al pielii femeii iubite; se numeşte Vector de Imensitate.

  3. O auzi acum, de la mine, şi nu e defel vreun „concept”, e o „aromă” specială, pe care atunci când o trăieşti, simţi cum trec prin tine vectori ai imensităţii.

    A, şi uitasem de clasicul Paco Rabanne pour homme; cunoşti?

Add your Vibe

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s