Energy Burn (Ladies edition)

Cu ceva timp in urma, v-am recomandat un canal de pe YouTube, plin de clip-uri interesante si utile pentru corpul nostru (il puteti gasi din nou aici).

De data aceasta doresc sa va prezint versiunea pentru doamne si domnisoare: diet tips, food tricks, full body exercises, simple home workouts (pentru cele care au 5 minute libere sa se miste putin) si multe alte sfaturi de calitate. If you want to get those hot curves, even hotter, then this is the right place for you.

Click aici pentru mai multe detalii.

Enjoy! 🙂

Reclame

8 gânduri despre “Energy Burn (Ladies edition)

 1. Sunt de acord cu ideea de a slabi in the old fashon way, cu sport si dieta. Sportul este raspunsul pentru a castiga tonusul de care ai nevoie. Doar un singur lucru ma deranjeaza (momentan): dieta Dukan. Tot mai mult lume o abordeaza, se slabeste nu zic nu, dar apoi au probleme de sanatate, cu digestia si chiar ajung sa se ingrase la loc. Este prea multa carne. That can not be healthy!

  1. Mda, nici eu nu sunt de acord cu dietele acelea „out of this world”.
   Daca vrei cu adevarat sa slabesti, trebuie sa-ti schimbi metabolismul. Acest lucru se face in timp, si fara torturi de genul acelei diete despre care spuneai tu.
   Eu am reusit sa-mi schimb total modul de alimentatie, si am slabit chiar si fara efort fizic. Acum pot fi sigur ca am scapat pentru totdeauna de acea greutate in plus.

   1. Ideea unei diete de moment este întotdeauna o prostie. O ‘dietă sănătoasă de viață’ se ține pe viață, pentru a te menține nu doar slab, dar sănătos. Iar sportul e aerul oricărei diete.

 2. Sa zic cuvantul meu de referinta ?? Dementiala poza a doua !! Si total de acord cu ideea schimbarii metabolismului si a modului de viata, daca simtim ca ceva nu e bine, ca nu mai incapem in haine. Solutia nu e sa schimbi hainele !! Dietele nu sunt bune. Nici una. S-a dovedit deja ca dupa ce o abandonezi/termini si revii la stilul vechi alimentar, pui la loc ce ai dat jos si chair in plus. Referitor la probleme de sanatate, ce apar in timp sau imediate din cauza unor deficiente din diete iarasi s-a vorbit atat de mult, dar vad uneori ca…in van.

  1. „Solutia nu e sa schimbi hainele!” foarte adevarat 🙂
   In ceea ce priveste cuvantul de referinta: poti sa-l folosesti fara nici o retinere, oricand doresti. De acum inainte vei detine copyright-ul asupra sa 🙂

Add your Vibe

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s